čtvrtek 23. května 2013

23. května

Hola hola, tak se zase hlásím. Dlouho jsem nepsala, mám toho nějak moc. Práce, tréninky, Veganza a blog jsem zanedbávala.
No ale mám se skvěle. Zdena už se mi ze Španělska vrátila a drtí mě jako obvykle. Tréninky jsou už o dost tvrdší. Zvlášť dneska to byl masakr. Asi nejbrutálnější trénink na nohy, co jsem kdy zažila. Začaly jsme na leg-pressu. 3 série na každou nohu zvlášť a pak na obě. Kolik jsem tam měla zátěž radši ani vědět nechci. Pak předkopávání maximální váha do selhání + hned bez přestávky dřepy s výskokem + hned bez přestávky výdrž v sedu jen s opřením o zeď dokud mi stehna nezkolabovala a to celé 3x. Nohy jsem měla tak zkoprnělé, že jsem myslela, že neudělám už ani krok. Jenže následovaly dřepy vzhůru nohama na multipressu se 40kg zátěží 2x 12, mrtvý tah s jednoručkami 3x 15 v supersérii s výpady vzad. Nakonec ještě břicho: 3x do selhání s výdržemi zkracovačky na stroji se zátěží 7,5 - 10,5kg potom zdvihy natažených nohou v leže 2x, bedra jsem měla podložená overballem, 3x nevím kolik zkracovačky ve stoje s horní kladkou 20kg a konečně na konec zkracovačky do boku 3x 12 na obě strany.
Uff, skoro jsem se zapotila už jen při té vzpomínce na to :-) Ale byla to pecka samozřejmě. Miluju takhle se zřídit. Sama bych se nikdy takhle nehecla. Ale v sobotu jsem byla cvičit na nohy sama a taky jsem si dala co to šlo. Nešetřím se ani náhodou, jedu jako šroub. Kardio je teď krásné, když už můžu bruslit a běhat venku. Dělám pořád 2x 30 minut + 1x 50 minut týdně. Výsledky už se pomalu ukazují. V neděli bych si ráda udělala analýzu.
Co ještě dodat? Jídelníček mám jen trochu pozměněný, rozepíšu dál. A jdu přidat konečně nějaké ty slíbené fotečky ať je na co se podívat a pořád jen nežvatlám.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

AHoj, nezlob se, kritika to není, jenom názor. Jsi hezká holka a v tomto těle mi připadáš jaksi mužně. Hlavně se musíš cítit dobře ty :)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Ahoj, díky z názor :-) Já si myslím, že tolik svalů zase nemám, abych byla mužatka :-) Na tohle má každý jiný pohled, pro mě je důležité, že se líbím sobé a i mému manželovi.

Okomentovat