pátek 23. ledna 2015

Video - trénink nohou

V minulých článcích jsem vám slibovala, že pro vás chystám nějaké novinky. Jednou z nich jsou videa, která teď začínám natáčet. Myslím tím videa už trochu na úrovni :-) Především to budou tréninková a snad brzy i vaření :-) Na to ještě ale nemám vyřešené podmínky. Nicméně, s tréninkovými videi jsem začala už minulou neděli a byli jsme s mým novým kameramanem (jóó, mám svého kameramena :-D !!!) natáčet první video a to trénink nohou.

Podívat se na něj můžete zde:



Vymyslela jsem to tak, že si odjedu od každého cviku první sérii, kterou natočíme a pak až on odejde, tak si odjedu ty zbylé dvě. Aby tam se mnou nemusel trvdnout dvě hodiny a pořád jen čekat. Myslela jsem si, že to také bude fajn, že se při té první sérii ani nespotím, ale to jsem se teda spletla :-D Už u třetího cviku ze mě lilo!

Tak co na něj říkáte? Popravdě, já budu o chlup spokojenější, až budu natáčet zase v přípravě a budu mít aspoň o trošku míň bůčku :-) Ale co, nechci to zase oddalovat na nějaké "až" a začala jsem hned!

Jaká videa by se vám líbila? Třeba trénink na jaké partie? Případně máte nějaké další náměty, co by vás ode mě zajímalo? Za každý podnět budu moc ráda ;-)

11 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Ahoj :) parádní video. Kameraman aji ty jste šikovní. Koukám, že tam máš plyo cviky, jako výskoky na bednu, super. Chtěl jsem se zeptat v jaké kategorii a federaci závodíš a kdo tě trénuje, jestli to teda není nijak tajné :)

http://strongleviathan.blogspot.cz

Unknown řekl(a)...

Budu se těšit na další videa :), tvoje tréninky jsou skvělá inspirace. Začala jsem s posilováním v září, ještě hodně tápu a tvoje tréninky, které jsi sem dávala nedávno, to hodně oživily. Díky :)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Jéé, tak to mám velikou radost :-) !! Držím ti palce, ať ti to jde a výsledky se brzy ukážou ;-) Ode mě té inspirace bude víc a víc ;-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Čauky, díky moc :-) Kameramanovi vyřídím ;-) Plyometrické cviky mám v každém tréninku, mám s nimi skvělou zkušenost a baví mě. Celkově se snažím druhy cviků hodně míchat, abych budovala sílu, pružnost, výkon a vytrvalost zároveň. Aby svaly nebyly jen pěkné napohled, ale také funkční a podporovala jsem maximálně fyzické zdraví.
Závodním v IFBB a momentálně se trénuju jen sama :-) + konzultuju mailem s jednou profesionálkou z USA.

Unknown řekl(a)...

Paráda, narazil jsem náhodou na tvůj blog, tak budu dál sledovat. Chystáš se na jaro teď? :)

Andullie řekl(a)...

Skvělé video, takové mě hrozně baví a je to skvělá inspirace, co se cviků a správného provedení týče :) Určitě bych takových uvítala více, třeba na horní část těla - především záda a ramena:)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Super. Já na ten tvůj také mrknu ;-) Vypadá zajímavě! Ano, chci jít na jarní soutěže. Přípravu začínám za dva týdny. Určitě o tom budu psát ;-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Děkuju moc! To mám radost. Tréninkové video na vrchní část těla bude příští týden ;-)

Unknown řekl(a)...

Tak to už se těším, díky :)

Anonymní řekl(a)...

video super nápad, ale hudba je děsná a to problikávání do 00.30 minuty taky nic moc, těším se na další :-)

Anonymní řekl(a)...

Katy, super videa, je to dobry napad se natacet, akorat mi prijde, ze nektere cviky by si zaslouzily jeste lepsi provedeni (ty celni drepy!!!), byla by pak i urcite jeste lepsi forma ;-)
Jinak ti moc fandim, nemyslim to nijak zle :-)
Terka

Okomentovat