sobota 23. listopadu 2013

Objemová "forma" jedné "celebrity" :-D

Rozhodla jsem se, že se vám přeci jen vyfotím, jak teď vypadám v objemovce. Ty tuky mě mají dost rádi, takže jak můžou začnou se mi lepit všude :-/ Ale aby jste věděli, že i fitnessky nejsou super sexy celý rok :-)




Doufám, že za tu první nedostanu doma přes prdel :-D

Jinak dneska jsem si dala úžasnej super brutál nohou. Taky jsem se na něj řádně připravila brzkou snídaní 100g vloček a následným ovocným greenem. Dneska jsem se sacharidy přitlačila, aby to ty nožky pěkně regenerovalo a rostly holky moje :-) Asi jsem magor, ale já si s těmi svými svaly někdy i povídám. Hlavně s bicepsem :-D To je nej kámoš.

Čtu teď knížku Total recall. Arnýho životopis. Neuvěřitelně mě to baví a motivuje. Hned zítra se chystám vyzkoušet trénink ramínek podle něj ;-) Je to opravdu obdivuhodný člověk a s jeho filozofíí se naprosto stotožňuji.



S tím zapisováním tréninků mi to moc dlouho nevydrželo co? :-/ Ono je to docela pracné, když cvičím tak často. Ale občas vám sem něco přihodím. Hlavně chci mít sama přehled o svých pokrocích.

A ještě jedno info vám musím dodat. Jak už titulek napovídá, stala se ze mě celebrita fitness časopisů :-D Včera jsem se našla ve Světě kulturistiky:

   

Fotka docela hezká, jen na tom zadku je třeba makat o sto šest!

No a abych nebyla málo slavná, tak mi včera přišel mail z redakce časopisu fitness, že jako s finalistkou soutěže se mnou chtějí udělat rozhovor a otisknout článek :-) Jupíííí....
Zítra se chystám na vyplnění toho rozhovoru, tak to musím důkladně promysleti :-)
Doufám, že mojí rádoby namyšlenost berete s rezervou. Samozřejmě je to nadsázka :-)

Mějte se královsky. papa

4 komentáře:

Radka řekl(a)...

To ti přeji celebritko :-) a ráda si rozhovor přečtu :-).
To ukládání tuku mě taky strašně štve, člověk se snaží a pak stačí pár dní kdy si dá více sachrů , necvičí a hned si tělo ukládá. Dneska jsem vlezla na diagnostiku a dost se divila, takže zase přísnější režim mne čeká a žádné debužírování a sportovat, protože jsem teď dost dlouho zápasila s angínou a necvičila. Musím pořádně začít, protože mi dostat se do formy dlouho trvá a příští rok mám nějaké plány, které chci dotáhnout do konce.:-)

Radka řekl(a)...

Ještě k tomu zapisování - taky jsem polevila a přestala zapisovat ( zapisovala jsem do diáře), ale na příští rok jsem si koupila menší a tam se mi vše nevejde ( hlavně víkendy) a tak to budu dělat tak, že budu zapisovat do telefonu a jednou za měsíc pošlu na email, upravím a vytisknu přes iPhone to jde skvěle, už jsem si to vyzkoušela zapisovat budu každý den: ranní váhu, stravu a cvičení v časovém sledu, abych viděla hned chyby, kterých se případně dopustím. Prostě přísnost na mne platí.:-))

Anonymní řekl(a)...

Hned jsi mi sympatičtější, jak jsi ukázala i tuto stránku fitness..ženy se focení v objemovce vyhýbají a pak má člověk pocit, že ji snad drží sám...:D:)
Chtěla jsem tě poprosit, přidala bys někdy nějaký ukázkový objemový jídelníček, co dodržuješ? :) inspirovala bych se jím... moc děkuji! :)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Ahoj Kristý, podrobný jídelníček, téměř totožný s tím, který teď právě dodržuju já můžeš najít zde: http://veganza.cz/index.php/vyziva/400-objemovy-jidelnicek-bez-soji Je ale jen pro členy Veganzy.
Určitě sem taky ale brzo přihodím aspoň obecně, jak můj jídelníček právě vypadá.

Okomentovat