čtvrtek 1. ledna 2015

A zase o krok (rok) dál...

Tak je tady první den roku 2015! I když pro mě tahle data nejsou nijak moc důležitá, lhala bych, kdybych tvrdila, že na mě ta novoroční atmosféra ani trochu nepůsobí.
Je to prostě nějak ve vzduchu, taková ta vůně nových začátků, kdy máte pocit, že dokážete všechno, co chcete a cítíte vzrušení z toho, co vás asi čeká. Máte to také tak? :-)


Vánoce jsem si užila pohodově a odpočinkově. Před svátky jsem byla párkrát na trzích tady u nás v Plzni. Ty jsou stejně nejlepší :-)


Na svátky jsem byla nejprve doma s rodinou a pak ve Velkých Hošticích u Opavy u manželovo rodiny. Baštila jsem normálně, trénovala taky. Jen na Štědrý den jsem si dala pohov od počítání, trošku popíjela, dlabala své zdravé cukroví a i malinko popíjela.

(po těch se zaprášilo nejrychleji a budu je teď asi muset dělat každý rok :-))

(celá garda pohromadě ;-))

můj milovaný, mohla bych ho jíst celý rok, letos se mi povedl snad nejlepší za celých 5 let, co ho dělám na Vánoce já a to byl super dietní, měl jen 0,3% tuku a docela dost bílkovin. Už nikdy jinak ;-) A samozřejmě veganský... Měla jsem ho celkem 4x ;-)

A jeden večer u telky jsem si dala pořádnou nálož cukroví :-D Ale na Vánoce se to přece musí :-) Ne se cpát od rána do večera celý týden, ale trošku si dopřát něco navíc je fajn. Taky jsem si dávala párkrát svůj milovaný černý čaj s rumem a mandarinkou, který piju vždycky na Vánoce. Ale jinak jsem byla hodná O:-) Naštěstí ani žádná kilča nepřibyla. Tedy vlastně ano. 1,2 kg momentálně, ale to už před Vánoci. Ale břišáky tam pořád jsou, takže no stres ;-) Do jara se to zase vyladí. Reverzní a flexibiln dietka mi teď maximálně prospívá. Mám novou trenérku, která je úplně skvělá a ukázala mi nový svět. Ale zase třeba až příště... 


A jelikož jsem včera prožila Silvestra velmi decentně u sledování Přátel, popíjení aminosektu (citrónové bcca s l-glutaminem, citrónem, zázvorem a perlivou vodou) a papáním svých zdravých jednohupek, žádná kocovina se dnes nekonala. V deset hodin jsem už usínala spokojeně pod peřinkou a ani mě o půlnoci nevzbudily petardy a ohňostroje.



I když jsem si vypnula budík, že si jeden den pospím podle potřeby, stejně jsem byla už v 6 hodin vzhůru. Fitko mi stejně otevírali až v 8h, tak nebylo kam spěchat. Ale v klídku jsem si snědla předtréninkovou svačinku, vypila kávičku, sbalila věci a vyrazila na první trénink nového roku.



Ve fitku bylo prázdno a pusto. Jak to mám nejraději :-) Mě vyšly na řadu akorát prsa a záda, takže jsem si to parádně užila a zase se zničila, jak se patří ;-)


A jak jsem přišla domů, můj drahý už byl vyklubaný z postele, tak jsme si spolu udělali (samozřejmě já dělala a on seděl, slintal a čekal :-D) první novoroční snídani.


Dopoledne jsem se povalovala a chystala oběd. Žádná čočka ani husa. Červené zelí s knedlíkem a seitanem. V mojí ultra zdravé light verzi, která chutná stejně nejlépe ;-) Odpoledne, když mi už trošku slehlo jsem se šla proběhnout k řece a teď už tu sedím s čajem, nasvačinkovaná a píšu blog.

Kdybych se měla za tím loňským rokem ohlédnout, prožila jsem těžké chvíle, ale ty dobré, vlastně ohromné, rozhodně převažovaly. Právě proto, že spočívaly především v překonání těch těžkých situací. A jak se říká: "Co tě nezabije, to tě posílí." A musím potvrdit, že u mě to tak loni rozhodně bylo. Se vší skromností a pokorou. Jsem na sebe k*revsky hrdá!!! Za všechno, co jsem v minulém roce dokázala. Jaký velký pokrok jsem ve svém životě udělala. Ani na moment jsem se nevzdala a šla jsem si za svými sny. A teď, když vidím ty výsledky, jsem vděčná za tu sílu, kterou jsem dokázala vyvinout a jít stále vpřed.

Kde jsem, díky svým rozhodnutím v minulém roce, dnes, na startovní čáře roku nového?

- Podařilo se mi shodit spoustu kil, která jsem nabrala v objemovce po předloňských soutěžích, užila jsem si úžasnou podzimní sezónu závodů, na které jsem teď moc ráda vzpomínám. 



- Svoji postavu jsem zase posunula na další level, který byl na začátku roku jen v mých představách. Nabrala jsem svaly, získala nové křivky, sílu a moje vášeň k fitness je snad ještě větší.






- Nemohu zatím říct že úplně, ale už jsem se hodně přiblížila k nalezení rovnováhy mezi fitness životním stylem, láskou k dobrému jídlu a prostým lidským životem ke kterému patří můj domov, cestování a rodina :-)




- Vybudovala jsem s manželem úspěšný internetový obchod Store.Veganza.cz, který vznikl jako dodatek k mému portálu www.Veganza.cz a stále se rozrůstá.





K tomu jsem si vybudovala základnu klientů na výživové poradenství, kteří mají skvělé výsledky a dělají mi jen a jen radost.



 A díky těmto dvěma činnostem, jsem konečně mohla opustit dosavadní práci, která mě už nebavila a od nového roku a budu dělat už jen a JEN to co mě baví a naplňuje! To, co jsem si vždy nejvíce přála. Budu moct pomáhat mnohem více lidem na jejich osobní cestě za krásnějším a zdravějším tělem a šťastnějším životem. Je to úžasně a nemůžu se na to dočkat!!!

Mám toho v plánu moc moc, ale nechci zatím prozrazovat detaily. Teď jen můžu říct, že se máte na co těšit :-) Tedy pokud mě rádi sledujete a baví vás moje činnost. Teď totiž budu celé 4 dny v týdnu jen sedět doma u počítače a na telefonu, dělat plány klientům, psát recepty, články, natáčet videa a mnoho dalšího... Co přesně, je zatím překvápko :-) 

Co se týče nějakých dalších osobních cílů, tak ty nemám. Nevím, kdy půjdu znovu na soutěže. Nechávám to všechno aktuálnímu dění. Teď mám v plánu prostě jen si užívat život se vším, co přináší, prožít každý den nejlépe jak umím, pomáhat lidem, dělat zdravé rostlinné stravě a fitness životnímu stylu tu nejlepší reklamu a šířit osvětu...

Přeju i vám do nového roku jen a jen to nejlepší. Ať se vám podaří dodržet všechno předsevzetí, splnit si své sny a prožít každičký den s radostí ze života :-)

Děkuji, že jste tu se mnou. Bez vás by to všechno postrádalo smysl. Kdybych se nemohla o své výsledky, poznatky a zážitky dělit, byla by má radost sotva poloviční. Jste skvělí a moc si vážím všech komentářů, lajků na sociálních sítích a i toho, že prostě jen čtete a sledujete. Jste skvělí! Buď te tu pořád PROSÍM...!!

S Láskou,

Vaše Katty

11 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Všechno nejlepší do Nového roku, hlavně hodne štěstí, zdraví, hodně spokojenych klientů a hodně úspěchů. Článek jsem zhltla jedním dechem. Opět pro me velka motivace nevzdat se a bojovat a snazit se aby ty svaliky konečně narostly

Simona C. řekl(a)...

Katy, už nějakou dobu sleduji tvou cestu a tak nějak v pozadí ti držím palce :)
Dodalas mi silu ve svem rozhodnuti - nejist maso. Nikde se tento styl zivota nepropaguje, protoze by spousta nenazrancu prisla o penize atd.. Maso uz hodne pres pul roku nejim a postupne mi telo zacina odmitat i dalsi zivocisne potraviny. Proste, jak jsem psala, mame toho hodne spolecneho (muzes mrknout na moje shrnuti roku:))
Hodne stesti v novem roce a drzim palce, korinkova spolubojovnice !! ;)

Anonymní řekl(a)...

Môžem takú osobnejšiu otázku? Uvažovala si o umelých implantátoch do pŕs? V Bikiny je to bežné, tak preto sa pýtam, že aký máš na to názor.

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Moc děkuji :-) I tobě všechno nej nej! Makej dál, stojí to za to ;-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Tak to je báječné. Držím ti palce, pokud to tak cítíš, určitě se toho drž a nenech se odradit ;-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Na bikini kašlu, to pro mě není žádný důvod, k takovému velkému celoživotními rozhodnutí. Ale ano, chci na to jít. Jen co budou penízky a odvaha :-)

Unknown řekl(a)...

Jsi úžasná. Máš můj VELIKÝ obdiv.

Simona řekl(a)...

Moc pěkný a začni-už-se-sebou-něco-dělat článek :-) Obdivuji tvou silnou vůli - já přes svátky úplně vypadla z režimu tréninků i jídla, takže moc děkuji za tento článek, díky kterému si začnu zase dávat pořádně do těla a moc se na to těším.. Přeji do nového roku mnoho sil, úspěchů, odhodlání a elánu ;-) S.

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Mockrát děkuji ;-) Držím palce, ať ti to vyjde!

Anonymní řekl(a)...

v tomto článku skoro na konci píšeš,že se můžeme těšit na videa? jaký videa to budou? já bych brala i videa , jak si vaříš :-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

První video je teď v nejnovějším příspěvku ;-) A vaření snad také bude!

Okomentovat