sobota 7. března 2015

8 týdnů do závodů

Tak vás zase zdravím :-)

Cítím povinnost, podělit se s vámi o průběh mojí přípravky. A taky si to tím sama všechno zrekapitulovat a ujuasnit.

Dneškem jsem vkročila přesně do druhé třetiny. Tedy 4 týdny mám za sebou. Jsem na sebe pyšná, protože jsem je zvládla perfektně. Tréninkový plán i stravu jsem dodržovala po celou dobu na jedničku. A celkem jsem si to i dost užívala. Jen tedy včera, přiznám se, jsem si udělala volno od tréninku a večer jsem si dala pořádný dlabanec, který jsem do maker teda nepočítala :-D Nebylo to plánované, ale nelituju toho, protože nevěřím, že jedno jídlo by mi zkazilo výsledky za celý měsíc dřiny a naopak věřím, že mi to pomůže nakopnout metabolismus ;-)

No a jaké jsou výsledky, za ty 4 týdny? Popravdě bych ráda řekla, že větší, ale rozhodla jsem se pro pomalou a mírnou zdravou cestu, takže musím být trpělivá. Váha se zatím moc nepohnula, ale dělám si každý týden fotky a tam bych řekla, že už malý pokrok vidět je. Co myslíte?

 ----->>

----->>

Ode dneška mám také nový tréninkový plán:

PO: záda, hamstringy, hýždě + 20 min. HIIT
ÚT: Ramena, triceps, břicho + 20 min. HIIT
ST: Kvadricepsy, hamstringy, hýždě ... 50 min. kardio
ČT: 50 min. kardio (na lačno)
PÁ: Ramena, prsa, břicho + 20 min. HIIT
SO: Hamstringy, hýždě + 20 min. HIIT
NE: volno

Přibylo hlavně kardio a zadní stranu stehen se zadkem, na kterých potřebuju nejvíc máknout mám 3x týdně.

Začala jsem také zase trénovat se Zdeňkou Razýmovou. Teda byly jsme spolu prvně minulý týden ramena, prsa a břicho, ale chci s ní teď dávat jeden trénink týdně. Pochválila mě, že svalový rozvoj je znát ;-) To mě potěšilo.

Selfíčko před tréninkem v Profi fitness Eva, kam chodím za Zdeňkou.

Tady mě akorát při tréninku se Zdeňkou fotila mamina Adenike - trochu mi z toho lezou oči z důlků :-D

 Adenike akorát vedle dřepovala s Evou :-)

Mimochodem za tou jezdím teď do Prahy téměř každý týden trénovat pózing. Na jaře nás čekají pózy podle nových pravidel, tak jsem na to zvědavá. Příští týden spolu máme v plánu i trénink ;-) Těším se!

A abych toho neměla málo, cvičit chodím občas ještě s novou kámoškou Markétkou, která se teď chystá také na své první závody v bikinách. Nátáčely jsme spolu už i video, takže se můžete brzy těšit!


Nožky už se taky začínají pomalu ale jistě rýsovat!

Po tréninku v Galerce

A papání mám pořád dost, i když se už pomalu redukuje. Ale díky bohu, že Brittany mě koriguje, protože být to na mé netrpělivosti, tak už se zase smažím na nulách :-D Při každé kontrole jí prosím, ať už mi to konečně osolí a ona mě furt chce vykrmovat :-D

Aktuální nastavení:

1749 kcal (1553) 199 (150) C - 49 F - 128 P

V závorkách jsou netréninkové dny.

Poznámka: V jídle mě, prosím, nekopírujte! Jídelníček je nastavný mě na míru a není vhodný pro někoho jiného. Poukud chcete s jídelníčkem a tréninkovým plánem poradit, ráda vám pomůžu. ZDE najdete nabídku mých služeb.

Jídlo si užívám, jak jste mohli vidět ve videu "Jeden den na talíři". Myslela jsem si, že to bude trapas, ale potěšily mě pozitivní ohlasy a zájem o další videa tohohle rázu, takže nejspíš bude ;-)

Co se u mě ještě změnilo, tak že jím zase vajíčka. A teď téměř na denní bázi a asi u nich minimálně nějakou dobu zůstanu. Chutnají mi a dělají mi dobře. Kupuju ale jen ty domácí, protože hledím na etickou stránku a taky na kvalitu. Takže vejce z velkochovu, bio vejce, výrobky s vejci, šmakoun, atd. ne-e.

Zapečená ovesná s cuketou, ovocem, pb2, para ořechy a skořicí

Úlovky z Billy - špaldové piškoty, čokoláda bez cukru, celožitný chléb

Předtréninkovka - cizrnové pusinky, rýžové chlebíčky s brusinkovým džemem bez kalorií, druhé dva z čokoládou (výše) a kokosem, kafíčko

Domácí kari-arašídový seitan, pečené bio batátové plátky, salát s jogurtovo-rajčatovým dressinkem s bylinkami

Ovesný placka, bílková omeleta s bylinkami, zeleninou, kečupem slazeným stévií a grep

Božský proteinový cheesecake s kešu máslem, borůvkovým džemem bez cukru a kokosem

Jestli se chcete ptát na recepty, tak ty budou brzy ;-) Můžu vám už teď prozradit, že další z věcí, které chystám jsou e-booky. Jak tréninkové, tak receptové! S prvními třemi už finišuju...

No a ani v dietě se mě vyloučení ze společenského života netýká. V klídku si zajdu třeba do kina a dám si chipsy!



Ale ty trochu zdravější a k tomu místo koly Intra CELL pomeranč-passion fruit s perlivoou vodou. To je nejlepší limča!

V nejbližší době také chystám výlet do Bratislavy za Danou Kolibarovou kvůli novým soutěžním bikinám. Už mám nějakou představu. Ale stejně bych ráda znala i váš názor. Která barva myslíte, že by mi slušela? Uvažuju o světle fialové nebo safírově modré.

To by asi bylo takové shrnutí nejdůležitějšího aktuálního dění. Můžete mě sledovat také na facebooku, kde přispívám častěji a na instagramu.

Mějte se krásně a držte mi palce, ať se mi ta přípravka dál daří a nevyšiluju, že musím přidávat kardio a ubírat jídlo :-D

Papa!

Vaše Katty



8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Krásná práce.. Po 4 týdnech je tam změna viditelná.. Takže příprava zn. ideál ;-) Jen tak dál.. Zajímal by mě tvůj názor na věčné téma HIIT x kardio 35-60 minut.. Myslíš si, že provádění kardia po dobu např. 45 min. je "na prd"?? A jakým stylem ten HIIT vedeš? Chtěla bych po posilování nějakou změnu, tak střídám v průběhu týdne rychlochůzi - chůzi do kopce - elip. trenažer, vždy v délce trvání od 35min-60min.. Je fakt, že je to někdy nekonečný, výsledky také nic moc, ale furt tomu HIITu nemůžu přijít na chuť.. Děkuji za tvůj názor, moc ti fandím. Zdraví Simča #gotrain

Veronika Wisiorková řekl(a)...

Ty tvoje jídla jsou vždycky tak krásně pestré. Vypadáš báječně, držím palce ať to jse podle plánu :-)

Anonymní řekl(a)...

Ty piškoty jsou bez vajíček? Super! :)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Nene, vajíčko tam je.

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Děkuju moc! :-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Díky moc za podporu :-) HIIT je moje oblíbená forma kardia, ale mám ráda i to konstantní, takže to kombinuu. Na téma HIIT právě připravuju zmíněný e-book, který bude brzy ;-)

Simona C. řekl(a)...

To jsou nádherná jídla ! ♥ A celkově fotky, i z tréninků a tvoje porovnávačky. Ráda čtu tvoje články :)
Na jakou jdeš soutěž?
Držím palce ! :)

Anonymní řekl(a)...

Mate modra očka, tak plavky v barvě oči:-) . Přejí pěkný den :-) .Eva Chauturova

Okomentovat