úterý 17. září 2013

Vlasy a dietka

Jsem poslední dny taková zvláštně nervózní a napjatá. Každý den je vzrušující a pořad se děje něco nového. Včera jsem si ale udělala ohromnou radost! Šla jsem do kadeřnických potřeb, že se podívám, jaké tam mají ty klipy. Ten obchod je pár metrů od našeho domu. No a měli tam velký výběr. Paní se podívala na moje vlasy a hned jeden odstín vytáhla. A světe div se, byla to úplně přesně moje barva! Jako by je někdo ustříhl mě. Zkusila jsem si je jen přiložit k hlavě, jakože culík a bylo jasno. Vzala jsem si 10 pramenů a k tomu pečující olejíček - ten krásně voní.

Byla jsem tak šťastná :-) Ale těch peněz, co jsem za sebe za poslední týdny vydala. Hlavně kvůli soutěži. Není to tedy vůbec levná sranda. Ale co, hlavně, že mě to baví a dělá šťastnou :-) Doma jsem je musela hned vyzkoušet. Překvapilo mě, jak je ta aplikace snadná a suprově to drží. Na celou hlavu je mám teda ještě řídké, ale na culík to bude snad stačit. Pak si ještě pár pramenů dokoupím a budu je nosit i normálně :-) Pořád bych je hladila, jsou tak hebkeeeé :-D A hezky a nezvykle to šimrá na zádech. Jak málo stačí ke štěstí.

Boty pořád nemám. Objednávala jsem je u Sexyboty.cz a jsou tedy fakt nespolehlivý. Vůbec vám je nedoporučuju. Snad mi je dodají včas.

Pořád mi hlavou vrtají ty pohárovky. Srovnávám si pro a proti a nemůžu se rozhodnout. Je to velké dilema. Ale výzva zároveň. A ty já mám ráda :-)

Včera jsem se krásně uspokojila 400. K snídaní jsem měla kaši s trochou ovoce ze 100g rýže a snědla jsem jí jako malinu. Manžel měl z 80g a už v půlce funěl :-) Odpoledne jsem měla v práci rýžové koláčky s jahodami a proteinem. Mňam mňam, úplně jsem už zapomněla, jaké to je, pořádně se najíst. Ale před spaním jsem už měla samozřejmě zase hlad.

Dneska začíná trojice 50 jen na zelenině a proteinových koktejlech. Jen k snídani mám 20g rýže. Těch proteinů za den vypiju 5. Zatím to zvládám docela v pohodě, tak snad to tak bude pokračovat dál.



Dneska jsem i statečně zvládla trénink. Břicho, zadek, biceps a 35 minut kardia. Venku už je ošklivě, tak jsem to dala celé ve fitku. 15 minut z toho byla intervalovka. Ždímu ze sebe ještě co to dá. Podkožní zásoby bych řekla, že ubývají. Myslím, že teď ty poslední dny toho půjde nejvíc.



Dneska mám perný pracovní den v Plzni, zítra zase v Praze. Jen odpoledne tam mám pauzu na pedi a depilaci (no říkám, že se nešidím :-)). Ve čtvrtek už mám naplánováno plno úkolů, co všechno ještě musím dozařídit, nakoupit sbalit, vyprat, naplánovat a v pátek po práci už odpoledne frčíme do Brna. Snad to na tom režimu zvládnu. Zítra a pozítří už mám poslední tréninky. Ve čtvrtek se Zdeňďou. Už se těším, jsem na ní závislá :-D

A ještě musím stihnout nějaké solárko. Je to teď fakt kolotoč. Ale asi je to dobře, aspoň nemyslím na hlad, skoro.

6 komentářů:

Radka řekl(a)...

Ty vlasy by mě zajímaly, uvažuji o klip in.

Radka řekl(a)...

Bříško je luxusní.:-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Já teda nevím, jaké jsou v tom rozdíly, ale myslím, že to je právě ono. Měla jsem je na hlavně zatím jen jeden den, ale rozhodně můžu doporučit, je to super ;-)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Děkuji :-)

Dewii řekl(a)...

Sakra, máš náádherný břicho! Je vidět, že tuk ubyl :) Já ty vlny fakt snad zkusím taky!

Radka řekl(a)...

Po dnešku ti závidím,že můžeš jíst soju, já měla na ni alergickou reakci a museli mi dat v nemocnici injekci a na doma prášky. Musím zase probrat jídelníček a eliminovat.

Okomentovat