pondělí 21. října 2013

Depkins :-(

Ráda tady píšu motivační příspěvky, které mě ještě víc nakopnou a podpoří v tom, že vím, že to co dělám je super. Jestli máte tyhle příspěvky také rádi, dneska vám nejspíš zklamu. Ani se mi tu poslední dny nechtělo psát. Ale doma nenacházím pochopení, tak jsem si potřebovala vylít srdíčko aspoň tady. Vždyť je to takový můj deníček přece :-)

Poslední dny se opravdu necítím ve své kůži. Dívám se na úvodní fotku tady na blogu a jako bych to ani nebyla já. Přitom to je sotva měsíc. Teď si připadám jako hroch, do všeho oblečení se sotva nacpu a připadám si značně neatraktivní :-D.... :-( Každý den si dávám předsevzetí, jak od zítra zase budu poctivě držet jídelníček, ale skoro vždycky to krachne. A když už začnu, vydrží mi to sotva půl týdne. Hlavně to sladké mi dělá problém...:-/ Ale ani se necítím dobře. Akorát se mi zase vrací problémy s trávením a jsem nafouklá jako balóóóón a těžká jako slon!


    

No okolnosti mi k tomu také moc nepřispívají. V úterý mi vytrhl zubař čtyři zuby a týden předtím tomu ještě jeden předcházel. Ještě teď mám celou pusu rozbolavělou a špatně se mi jí. Kéž by mi to aspoň zabránilo v těch žravkách. To ale nehrozí. Jsem jako otesánek, sním na co přijdu. Ani jsem se zatím nevážila. Ale budu se muset velmi brzy podívat pravdě do očí a konečně se na sebe pořádně naštvat a nastolit vojnu!



Do dneška jsem aspoň dodržovala tréninky. Ty mě naštěstí pořád baví a bylo to jediné, co mě drželo nad vodou. Jenže mě poslední dny začalo škrábat v krku, furt pšíkám a jsem unavená. Dneska jsem musela trénink skočit už po prvních čtyřech cvicích, protože jsem byla slabá jako moucha a dělalo se mi šoufl. Lezou na mě nějaké bacily, ale já se nedám. Dopuju se domácí echinaceovou tinkturou a šípkovým čajem s medem.

Takže mám teď v plánu dát si volný víkend, nabrat sily a od pondělka už to vzít od podlahy! Slavnostně to slibuji zde, před mnoha svědky. Abych se pak musela hanbou propadnout, kdybych zase neobstála. Ale s přísným jídelníček začínám už zítra. Naprosto fresh, naturally, easy, clean, high protein, complex carb and healthy fat. V té angličtině to zní tak hezky :-)

Držte mi palce, ať to zvládnu! Do jara musím být kočka. Mám už o dost větší plány a ambice ;-)

Zítra mi začíná rekvalifikační kurz výživového specialisty. Už se moc těším! :-) Ale bude to teď o něco náročnější, když nebudu mít volné ani víkendy. Ale aspoň budu mít méně příležitostí k tomu se prasit. A celý den vykládání a výživě. To je dostatečně motivující. Doufám.


A ještě něco krásného pro motivaci:

    


Doufám, že jsem vás teď taky nějak neuvedla do podzimní deprese. A jestli jste odolali, tak pro vás mám ještě jednu zprávu na závěr: VÁNOCE SE BLÍŽÍ !!!!

7 komentářů:

Radka řekl(a)...

Řekla bych,že tento stav je dočasný a normální. Určitě se to zlepší a věř ,že takhle se cítíme občas každá.:-)

Dewii řekl(a)...

Jsem na tom úplně stejně jako ty :( Furt si říkám, že od zítřka už zdravě, ale vždycky to něco zkazí nebo mi to nevydrží déle jak 2-3 dny...taky se sotva nacpu do oblečení, nepřijdu si vůbec atraktivní, na svoje tělo se nerada koukám, chybí mi to starý (jediný, co mě drží nad vodou je, že mám konečně kulatější zadek) :( Potřebovala bych nějakou vzpruhu, něco co by mě donutilo se vrátit ke starému režimu, ale nevím co.. :(

ethique.v řekl(a)...

Do jara času dost ;) a i kočky se teď "zažíraj" na zimu :) Pak to půjde samo!
I když já mam co říkat, teďka taky plánuju takovej detox týden, mám dovču, tak si dám lázně, saunu, páru, do toho šalvějovej čas a hory jablek a zeleniny, spoustu smoothies.. Trochu se "vydezinfikovat" ať se bacily nemaj kde zachytit :D

Unknown řekl(a)...

Hele buď v poho, takový stavy taky mívám, většinou je to z přetrénování, a stačí na týden vypustit trénink a chuť do všeho se najednou vrátí, aspoň takhle to pomáhá mně :) Jako a pocit že jsi jak hroch je úplně scestnej, já vždycky slintám nad tou tvojí úvodní fotkou, takhle hroch fakt nevypadá !! Hele co děláš za kurz? Je to zaměřený na veganství?

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Holky, díky vám všem za podporu :-) Jste skvělý! Je fajn vědět, že v tom člověk není sám. Už se cítím o moc líp. Jen ty bacily mě začaly pořádně klátit :-( Ale já se nedám!

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Děkuju :-) Kurz je klasický rekvalifikační, takže podle osnov ministerstva školství. Ale alternativní směry a sportovní výživu máme ve výuce taky zahrnuté. Určité o tom napíšu víc, až se k tomu dostaneme.

Anonymní řekl(a)...

Kati hlavu hore, toto riesi vela zena/dievcat, ze maju obcasny splin (a to nehovorim o fitnesskach po dietach, to asi kazda) a riesia to jedlom... neboj, nic vynimocne... Mas dobru motivaciu to utat a ist dalej... Dlho sa uz zaujimam o jedenie, vela sa dozvedam osobne od zien o emocnom jedeni, treba si viacej upratat v hlavicke. A vyzera ze ty si silna osobka a pojde ti to raz dva. Drzim silno paste! Mata

Okomentovat