sobota 21. prosince 2013

Zdravé a svalnaté ;-)

Ahoj lidičky, tak jak si užíváte předvánoční atmošku? Já mám hoodně práce, ale už se pomaličku nalaďuju. Dárečky nakoupené, cukroví udělané, nějaké nakoupené (teda to co jsem před sebou a manželem ještě uchránila.... hlavně před sebou :-)) Dnes budu balit na chajdu a ještě dělat vánoční koňak. Letos jen z mandliček, lískové máslo jsem už nesehnala. Pohádky se stahujou, vánočky odpočivají v mrazáku a carobella si už na ně brousí zub ;-) Štědrý den bude cheaty day a lehký dojezd na Hod boží :-) Snad se po zbytek vánočního času udržím, budu cvičit a papat tofu s batátama. A když ne, tak se taky svět nezboří. Jsou přece Vánoce :-) Připravuji pro Vás trénink s cvičební gumou a vlastním tělem právě pro tyhle příležitosti.



Předsevzetí si nedávám, ale už mám sepsané plány na rok 2014. Mám je na nástěnce hned vedle postele. Abych vždy když ráno vstanu a otevřu oči, věděla, kam mířím. A každý nový den udělala maximum k jejich dosažení. Brzy vám je sem napíšu :-)

Ve čtvrtek jsem měla poslední trénink se Zdéňou. Pěkně peprné nožičky! Ještě teďka pláčou :-D Ale dneska se je chytám zrasit znova :-) Jinak ty vánoční přípravy pojímám v klídku a pohodičce. Už se na ten nový rok těším. Bude to rok plný nových výzev. Jestli teď ještě trochu odpočívám, sem tam mlsám a nabírám síly, tak od nového roku se do toho pustím ze všech sil a bez kompromisů! Je to sice jen symbolický "nový rok", ale pro mě je to příležitost popohnat motor a psychicky velká motivace.

V lednu se můžete těšit na mou novou knížku a v únoru na článek se mnou v časopisu fitness. Vychází 5. 2. 2014 ;-)

Tak zdravé a svalnaté ;-) !!

1 komentář:

Radka řekl(a)...

Uffff, jsem ráda, že už to mám za sebou, ještě zítra a snad už pak dietka.:-) děsím se váhy.

Okomentovat