sobota 7. září 2013

2 týdny do soutěže !!

Dobré ránko, právě snídnám :-)



Tenhle týden bylo vstávání nějaké krušné. Asi jak už se zkracují ty dny. Několikrát jsem zaspala a nemohla vstát na svůj budík v 6h jako obvykle. O víkendu jsem si řekla, že si pospím a vypla všechna upozornění na mobilu. Jak myslíte, že to dopadlo? Včera i dneska jsem se vzbudila přesně v 6 a byla jsem čilá jako včelka :-D To je paradox!

Včera jsem si ale užila parádní den. Na 9h jsem šla do posilky, kde jsem si dala zadek, břicho a v sálu trochu zopákla pózování. Hned jak mi dorazí botky, což by mělo být v průběhu příštího týdne, tak budu chodit tréninovat každý den. A v sobotu jedu za Janou do Chebu.

Po posilce, kde jsem se sešla se svou novou kamarádkou Dewii, jsem šly společné na procházku do parku. Bylo to moc fajn, jsem ráda, že mám teď tady v Plzni nějakou spřízněnou duši :-) Pak už mě po nějaké době začal honit žaludek domů. Udělala jsem si velký salát a výborný pečený batát plněný bylinkovým tofu tvarohem s fazolkami.



Odpoledne jsme zase vyrazili s mým drahým na procházku se psem k rybníkům a potom jsem to završila ještě hodinovým kardiem - běh u řeky. A bylo mi báječně! Na to, že jsem měla jen 100, tak jsem ten výdej zvládla docela dobře.

No ale co se nestalo! Večer skoro před spaním jsem se šla podívat do diáře, jak budu mít sacharidy dál a s údivem jsem zjistila, že jsem neměla mít ten den 100, ale 200 a dnes nemám 0, ale 50. Chápete to? Já jsem se dobrovolné ochudila o 100 sacharidů!!!! Hned jsem z toho pomyšlení dostala hlad :-D Tak jsem si šla vzít 7 rýžových chlebíčků a s blaženou radostí jsem je schroupala ještě v posteli :-) Vím, že to takhle na večer není ideální, ale co. Dneska si dám teda 100, abych to zase dohnala. Aspoň si budu moct dát ten skvělý oběd, co jsem měla včera ;-)

A ještě jsem se na závěr příspěvku chtěla pochlubit. Byla jsem do nedávna na tom, že mám slabé svaly na zádech. Trenérka mi říkala, že se mi to jen zdá a že tam svaly taky celkem mám. Tak jsem poprosila manžela, aby mě vyfotil, zrovna, když jsem přišla domů po tréninku zad. No a byla jsem mile překvapená. Opravdu tam svaly jsou :-) jupíí!





2 komentáře:

Ro3o řekl(a)...

hej jako chrbat mas velmi dobry. vela zien to moze iba zavidiet...:)

Kateřina Blažčíková řekl(a)...

Díky ;-)

Okomentovat